Economia 17/03/2022

Carmen Planas és reelegida com a presidenta de la CAEB per tercera legislatura consecutiva

L'empresària ha refermat el seu compromís "amb el propòsit d'enfortir l'economia de les Illes i convertir-la en referent"

ARA Balears
2 min
La presidenta de la Caeb, Carmen Planas.

PalmaCarmen Planas serà la presidenta de la CAEB quatre anys més. Així, en sumarà dotze al capdavant de la patronal, encara que assegura afrontar-los amb "el ferm propòsit d'enfortir l'economia d'aquestes illes i convertir-la en un referent de benestar econòmic, social i mediambiental".

El discurs de Planas ha recalcat "una labor continuista", però amb "objectius renovats". Ha explicat que els empresaris de les Illes "s'estan preparant per al futur digitalitzat, per continuar essent referents turístics i donar cabuda a noves indústries". Alhora, ha posat en valor que per un futur sostenible "no s'ha de frenar", sinó avançar "corregint alguns rumbs i escales de valor".

Les autoritats que han assistit a la gala de reelecció de Carmen Planas.

La reelegida presidenta ha agraït als seus vicepresidents i a tot el seu equip la feina que han fet i que fan. A més, ha deixat clar que la CAEB "continuarà la seva feina de lobby d'influir les administracions, representar els seus associats i ser referent d'opinió i coneixement".

Així i tot, dins l'acte, ha destacat l'absència de la presidenta, Francina Armengol, encara que sí que s'hi ha pogut veure la presidenta del Consell, Catalina Cladera, i les conselleres Fina Santiago, Patrícia Gómez i Mercedes Garrido.

El vicepresident de la CEOE, Lorenzo Amor.

Ara bé, qui també ha tingut oportunitat de ser-hi present i dir unes paraules ha estat el vicepresident de la CEOE i president de l'Associació de Treballadors Autònoms, Lorenzo Amor, qui ha aprofitat per carregar contra els transportistes que volen fer vaga. Ha assegurat que "són una minoria del sector" i no poder deixar sense subministraments els ciutadans.

stats