Mercat de fitxatges
Economia 13/09/2022

Canvis a Heura, Apple i el Banco Santander: la innovació i el màrqueting són els perfils més buscats

Les tecnològiques i l'alimentació s'enduen els fitxatges més importants

3 min
Apple Store al passeig de Gràcia

BarcelonaLa primera quinzena de setembre deixa moviments i nous fitxatges importants, des d'Indra fins al Banco Santander i Apple. Les grans tecnològiques i el sector de l'alimentació són els que protagonitzen els moviments més sonats.

Heura fitxa la directora de màrqueting de Cacaolat, Cristina Roig, com a directora de producte

L'executiva barcelonina Cristina Roig, que fins ara portava la direcció del departament de màrqueting a Cacaolat, agafa el repte de la direcció de producte i estratègia d'Heura Foods, l'empresa de carn vegetal encapçalada per Marc Coloma i Bernat Añaños. Roig compta amb una àmplia experiència en el sector de l'alimentació, on ha ocupat alts càrrecs en empreses com GBfoods (Gallina Blanca), Bacardi, Panrico, Mondelez, Danone Waters (Font Vella) i Cacaolat.

Romina Lorenzo, nova directora general d'UPS a la regió d'Espanya i Portugal

L'empresa de transports i logística UPS ha anunciat aquest dimarts el nomenament de l'argentina Romina Lorenzo com a nova directora general de la companyia a Espanya i Portugal, on assumirà la responsabilitat de les operacions, el desenvolupament de negoci i l'estratègia. Lorenzo ja feia setze anys que treballava a UPS, en càrrecs de responsabilitat als departaments de finances i comptabilitat.

María Castiella, nova responsable d'afers públics d'Apple a Espanya i Portugal

El gegant de la tecnologia Apple ha fitxat María Castiella com a responsable de relacions institucionals a Espanya i Portugal. Castiella ocupava fins ara la direcció de relacions internacionals a la consultoria KPMG, tot i que és més coneguda per haver sigut cap de gabinet d'Albert Rivera quan era al capdavant de Ciutadans, i prèviament havia exercit d'assessora de l'expresident espanyol Mariano Rajoy.

Mercè Conesa i Jaume Saltó s'incorporen al consell d'administració de CIMALSA

CIMALSA, l’empresa pública de la Generalitat de Catalunya responsable de la promoció, el desenvolupament i la gestió d’infraestructures per al transport i la logística, incorpora al consell d’administració la directora de l’Incasòl i expresidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, i el president de la Cambra de Comerç de Lleida, Jaume Saltó. Conesa agafa el relleu de l’exdirector de l’Incasòl i l’empresari Jaume Saltó substitueix Pere Padrosa, president de Transports Padrosa. 

Microsoft Espanya fitxa Francisco J. García Calvo com a nou director d'educació

L'enginyer de telecomunicacions madrileny Francisco J. García serà el nou responsable d'impulsar la digitalització del sector educatiu a Microsoft Espanya. García té una àmplia experiència en els serveis educatius, amb un currículum que inclou empreses de renom com Google i HP.

Cristina Ruiz deixa Indra i fitxa com a nova directora de transformació pel Banco Santander

L'entitat bancària presidida per Ana Botín ha fitxat l'exconsellera delegada d'Indra, Cristina Ruiz, després que sortís de la consultora tecnològica l'abril passat al·legant "qüestions personals". Al Santander, Ruiz serà la responsable de l'àrea que s'encarrega de la transformació de la companyia a Espanya. A Indra ha ocupat el càrrec de consellera delegada des del 2011.

Consultia Business Travel nomena Javier Moliner Sabater director financer de la companyia

La companyia especialitzada en la gestió integral i l'assessorament de viatges de negocis ha nomenat Javier Moliner Sabater nou director financer. Llicenciat en ciències econòmiques i empresarials a la Universitat de València, té una àmplia experiència professional en finances. Prèviament a la incorporació a Consultia Business Travel, Moliner va treballar per a les companyies CYES Infraestructures i Grupo Rover.

Sílvia Giralt, nova presidenta del gremi d'estètica de Catalunya

El Gremi Artesà d’Estètica i Bellesa de Catalunya, una associació integrada a la Unió Empresarial, ha canviat la junta. La nova presidenta serà Sílvia Giralt, esteticista pionera en tecnologies aplicades amb làser i aparatologia avançada medicoestètica, que és també empresària i directora de la clínica Antiaging & Medicina Estètica Sílvia Giralt.

Fergus Grup incorpora Pilar Cladera com a nova directora de màrqueting

El grup hoteler Fergus, propietat del mallorquí Pep Cañellas, ha incorporat Pilar Cladera com a nova directora de màrqueting. Cladera és llicenciada en publicitat i relacions públiques, turisme i RSC. Abans havia treballat per a marques com Meliá, Airberlin i Hotels VIVA.

Juan Carlos Fuster, nomenat director de màrqueting de Lenovo Ibèria

Juan Carlos Fuster ha estat nomenat director de màrqueting i comunicació de la divisió de gadgets intel·ligents de Lenovo Iberia. Fuster es va incorporar a Lenovo ja fa gairebé vuit anys, on ha ocupat uns quants càrrecs de responsabilitat.

stats