Economia 21/04/2022

Calvià recupera els nivells d'ocupació hotelera del 2019 per Setmana Santa

En algunes localitats com Magaluf, Palmanova o Peguera s'ha arribat a un 90%

ARA Balears
1 min
Zona turística de Calvià.

PalmaLa Setmana Santa ha confirmat la recuperació del turisme a Calvià, segons ha anunciat l'Ajuntament en una nota de premsa. L'ocupació ha superat el 80%, una dada similar a la del 2019 i un 20% superior a la de l'any passat. El Consistori ha destacat que en algunes localitats com Magaluf, Palmanova o Peguera s'ha arribat a un 90% d'ocupació.

En aquest sentit, l'Ajuntament ha subratllat que s'han complert les previsions que ja des de gener apuntaven a un considerable increment de les reserves de fins a un 50% en relació amb el 2021. El director de Turisme de Calvià, Javier Pascuet, ha subratllat que "enguany ha estat especialment rellevant l'ocupació hotelera d'última hora".

El turisme internacional ha suposat entorn del 80% del total de visites en aquesta Setmana Santa. L'Ajuntament apunta que les reserves per a l'estiu són ja un 40% superiors a les aconseguides en aquestes dates l'any passat. L'empresariat del municipi espera assolir nivells d'activitat pròxims als previs a la pandèmia i "aquesta Setmana Santa ha suposat una dosi d'oxigen per a tota l'economia associada al turisme", ha assenyalat el consistori calvianer.

stats