Turisme
Economia 10/11/2023

Calvià celebrarà Saint George, en "agraïment al turisme britànic"

El batle Juan Antonio Amengual ha informat de la iniciativa el cònsol general britànic en el marc de la WTM

ARA Balears
1 min
El cònsol general britànic, Lloyd Milen i el batle de Calvià, Juan Antonio Amengual.

PalmaCalvià celebrarà Saint George, el patró d'Anglaterra, a partir de l'any 2024, en "agraïment al turisme britànic". Així ho ha donat a conèixer el batle del municipi, Juan Antonio Amengual, en el marc de la fira turística de Londres World Travel Market (WTM). La intenció és "agrair la fidelitat" dels turistes anglesos al llarg de tants anys a la localitat.

El primer edil ha informat de la iniciativa al cònsol general britànic, Lloyd Milen, qui s'ha mostrat agraït i ha indicat que, possiblement, l'ambaixador britànic a Espanya, Hugh Elliott podria assistir a la celebració. Des del consistori, volen que l'efemèride sigui "un element cohesionador que pugui ser gaudit per residents i visitants de totes les nacionalitats", com també ho és des de fa anys la celebració de Saint Patrick, el patró d'Irlanda, a Santa Ponça.

Tot i que es tracta d'una tradició pròpia d'Anglaterra, el fet que coincideixi amb les activitats que s'organitzen anualment al municipi pel Dia Internacional del Llibre, el 23 d'abril, es tradueix, diuen des del consistori calvianer, amb el fet que es faran accions que relacionin les dues commemoracions, com la presència de llibres i d'escriptors britànics, a més d'altres activitats complementàries, com estands amb productes anglesos i competicions esportives tradicionals de la Gran Bretanya.

stats