Economia 06/03/2021

Les Balears participaran en l'edició virtual de la ITB de Berlín per impulsar la reactivació turística

Les Illes tornaran a disposar d'un espai telemàtic propi dins la plataforma de la fira

ARA Balears
2 min
La platja d'Illetes, a Formentera.

PalmaLes Illes Balears participaran, del 9 al 12 de març, en l'edició virtual de la ITB de Berlín amb l'objectiu d'impulsar la reactivació turística, especialment en el mercat alemany i posicionar l'Arxipèlag amb vista a la pròxima temporada. Segons ha informat la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball en un comunicat, l'edició d'enguany es farà en format en línia a causa de la pandèmia provocada per la covid-19.

Les Illes tornaran a disposar d'un espai telemàtic propi dins la plataforma de la fira en la qual s'ofereix informació sobre l'oferta turística. "Aquest espai permet organitzar una agenda de reunions en línia de la mateixa manera que es farien a l'estand de Berlín", asseguren en el comunicat.

En aquest estand virtual hi seran presents, com a coexpositors, els consells insulars de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera; els ajuntaments de Palma, Calvià, Capdepera, Felanitx, Santanyí, Alcúdia, Muro, Llucmajor, Inca, Pollença, Porreres, Sineu i Andratx, el consorci turístic de Cala Millor i la Mancomunitat del Pla de Mallorca. Tots ells disposaran també d'un espai propi en la plataforma habilitada per la fira que els permet gestionar la seva agenda de reunions i incloure informació turística de cadascun d'ells.

El dimecres 10 de març al migdia la presidenta del Govern, Francina Armengol, farà una roda de premsa telemàtica dirigida als mitjans de comunicació internacionals per tal de "traslladar un nou plantejament sobre el model econòmic de les Illes Balears, en el qual l'equilibri entre economia i turisme, lligat a la seguretat i les infraestructures i cobertures sanitàries, serà clau per al posicionament de les Balears la pròxima temporada i l'endemà".

D'altra banda, el dijous 11 de març a les 10 h tindrà lloc una presentació de destinació a càrrec dels consells insulars de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, en la qual cada illa exposarà a tota l'audiència connectada una descripció dels seus principals productes turístics.

stats