CULTURA
Cultura 01/03/2017

Maria del Mar Bonet presentarà 'Ultramar' dia 30 de setembre al teatre Principal de Palma

La cantautora farà la presentació del disc i la gira, inclosos en les activitats dels 50 anys de carrera

Margalida Mateu
1 min
Maria del Mar Bonet,  50 anys de música.

PalmaMaria del Mar Bonet viu un any ben intens i especial, de celebració dels 50 anys sobre els escenaris i, també, de reconeixements com el d'ahir amb el lliurament de la Medalla d'Or de la Comunitat per part del Govern de les Illes Balears, així com dels preparatius de la nova gira i el nou disc, que ben aviat sortirà al carrer.

Ultramar

'Ultramar' és el nom que ha elegit Maria de Mar Bonet per a aquest nou disc i els recitals que acompanyaran la presentació del treball discogràfic, juntament amb músics cubans. En aquesta gira farà molts de viatges. "Enguany hem d'anar a Tunísia, a Roma, al Caire, a Cuba, etc. Ens fa molta il·lusió, serà un any d'una gran intensitat", comenta.

Aquest dimarts, Bonet va aprofitar l'avinentesa per presentar les activitats dels 50 anys de carrera al president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, qui la rebé en audiència. Després de la trobada, les dues parts coincidiren a remarcar la bona sintonia. Bonet "comptarà amb el suport del Consell en aquest any tan especial per a la música", va assenyalar Ensenyat en sortir.

Maria del Mar Bonet presentarà 'Ultramar' en una gira que començarà dia 30 de setembre al teatre Principal de Palma i llavors anirà al Teatre Principal de València (8 d'octubre), al Gran Teatre del Liceu (13 d'octubre) i al Teatro Real de Madrid (15 d'octubre).

La celebració dels 50 anys d'escenaris inclou la publicació d'una biografia escrita pel periodista Jordi Bianciotto, una nova pàgina web i l'exposició fotogràfica 'Maria del Mar Bonet als ulls de Toni Catany', que es podrà veure a Llucmajor a partir del setembre de l'any que ve.

stats