Cultura 12/01/2016

El primer tràiler de 'Julieta', el nou film d'Almodóvar, ja és a la xarxa

El portal The Film Stage fa públic un petit fragment del nou film del director manxec, protagonitzat per Adriana Ugarte i Emma Suárez

Ara
1 min
Adriana Ugarte a 'Julieta', de Pedro Almodóvar / EL DESEO

BarcelonaEl Deseo ha fet públic el primer tràiler de 'Julieta', la nova pel·lícula de Pedro Almodóvar i un dels films més esperats de l'any. 'Julieta' s'estrenarà el 18 de març, i el tràiler manté el secretisme habitual del director manxec, que dóna detalls dels arguments de les seves pel·lícules amb comptagotes. De fet, el tràiler és molt breu i sembla concebut per posar de relleu que Adriana Ugarte i Emma Suárez interpreten el mateix paper protagonista, en la joventut i l'edat adulta de Julieta.

Com ja va fer a 'Tacones lejanos' i 'La flor de mi secreto', a 'Julieta' Almodóvar torna a endinsar-se en les relacions entre una mare i la seva filla. Abans del títol definitiu, 'Julieta' es va titular 'Silencio', però com que coincidirà als cinemes amb la nova pel·lícula de Martin Scorsese amb el mateix títol, el va canviar pel nom de la protagonista.

A més d'Adriana Ugarte i Emma Suárez, el repartiment de 'Julieta' inclou Inma Cuesta, Rossy de Palma, Nathalie Poza, Pilar Castro, Michelle Jenner, Susi Sánchez i Blanca Parés.

stats