Cultura 10/12/2020

Laura Torres Bauzà guanya el III Certamen Art Jove de poesia Salvador Iborra

L'obra 'Els temps últims' ha estat la guardonada de la tercera edició del premi

Ara Balears
1 min
Laura Torres Bauzà, guanyadora de la tercera edició del Certamen Art Jove de poesia Salvador Iborra

PalmaLaura Torres Bauzà, nascuda a Marratxí i llicenciada en Belles Arts, ha estat la guanyadora del III Certamen Art Jove de poesia Salvador Iborra. El jurat, format per Laia Martínez i López, Maria Cabrera, David Caño, Pere Joan Martorell i Enric Viladot amb Natàlia Rabassa i Marta Vilardell, ha elegit l'obra Els temps últims, de Laura Torres, com la guanyadora d'aquest premi per "la pulcritud en la composició i l'interès de les imatges i reflexions que proposa".

A través d'un comunicat, els organitzadors han celebrat que, tot i la pandèmia, la tercera edició del certamen s'hagi pogut fer, encara que han lamentat que s'hagi hagut de dur a terme a través de Youtube. L'organització ha recordat que el Certamen Art Jove de poesia Salvador Iborra se celebra en homenatge del jove poeta valencià assassinat el 2011 i ha remarcat que rep la col·laboració de CEDRO i de la Institució de les Lletres Catalanes.

Segons han detallat en el comunicat, el premi vol ser una eina de professionalització, a banda d'esperonar i fomentar la literatura en llengua catalana. A més, han remarcat que un dels objectius d'aquest certament és articular un espai de formació que faciliti dinàmiques de coneixement, d'interrelació i de debat entre els finalistes i amb altres escriptors.

stats