TEATRE
Cultura 30/05/2017

Torna el Teatre de Barra amb una fórmula nova: la sessió contínua

S'interpretaran dues de les millors obres de totes les edicions amb les seves seqüeles

M. M.
2 min
L'obra de teatre Herois amb Josep Mercadal i Xavier Núñez i dirigida per Joan Fullana.

PalmaTorna el Teatre de Barra amb un nou concepte, el de sessió contínua, que ofereix dues de les millors obres de totes les edicions amb les seves seqüeles.

La jornada consistirà en un vespre de sessió contínua en el qual s'interpretaran quatre peces de Teatre de Barra: dues guanyadores, 'Llengua amb tàperes' i 'Herois', i les seves respectives seqüeles, 'Teatre de barra' i 'L'home que va vendre el món'. En el cas d''Herois' i 'L'home que va vendre el món', són obres escrites i interpretades per Josep Mercadal i Xavier Núñez i 'Llengua amb tàperes' i 'Teatre de barra' són d'Aina Cortès i Toni de los Angeles.

L'obra 'Llengua en tàperes' interpretada per Toni de los Angeles i Aina Cortès.

La cita és el divendres 2 de juny de les 20.30 a les 22.30 h al Cafè Sa Font i el bar Populart (carrer de la Concepció, 3) de Palma. És indispensable reservar, perquè les places són limitades.

La mecànica del Teatre de Barra sessió contínua consistirà que el públic veurà en primer lloc i per ordre, canviant de bar, les dues peces guanyadores de la segona i la vuitena edició respectivament ('Llengua amb tàperes' i 'Herois') i després podrà veure, tornant a canviar de bar, les seves continuacions ('Teatre de barra' i 'L'home que va vendre el món').

Cartell del Teatre de Barra, sessió continua.
stats