Cultura 14/06/2021

Torna el Bibliojardí, la biblioteca a l'aire lliure de la Misericòrdia

Aquest servei estarà obert fins dia 17 de setembre

ARA Balears
1 min
El Bibliojardí està dotat amb mobiliari adequat per adults i infants.

PalmaLa Biblioteca de Cultura Artesana ha obert aquest dilluns el Bibliojardí. Després d'un any sense, tornen a l'aire lliure els serveis de premsa diària, revistes de diferents sectors, llibres per a totes les edats i també la connexió Wi-Fi. Així, el jardí de la Misericòrdia s'ha habilitat com si fos uns sala de lectura entre plantes i arbres, i amb mobiliari adequat tant per a adults com per a infants. L’horari és el mateix que el de la biblioteca: de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h i de 15 h a 20.30 h. Es tanca una hora al migdia per complir la normativa de netejar i desinfectar la zona dues vegades al dia, matí i horabaixa. Aquest servei estarà obert fins dia 17 de setembre.

La vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha visitat avui l'espai i ha considerat que és una "bona notícia" la possibilitat de gaudir novament de "l’impressionant fons de la Biblioteca de Cultura Artesana, a més d’altres serveis".

El Bibliojardí està dotat amb mobiliari adequat per a adults i infants.

Durant la visita, la directora insular de Cultura, Maria Pastor, ha opinat que "aquest espai compensa la limitació de cabuda en interiors i, així, es diversifiquen els llocs d’estudi, de silenci, de joc, de creació, i es fomenta la lectura en tots els suports". 

En compliment de la normativa sanitària, l’ús de mascareta i de gel hidroalcohòlic continua sent obligatori.

stats