MÚSICA
Cultura 09/11/2016

Tomeu Quetgles: 25 anys de carrera

El cantautor presenta el novè disc aquest dijous, 10 de novembre, al teatre Sans de Palma

Margalida Mateu
1 min
Tomeu Quetgles: 25 anys de carrera

PalmaEl cantautor mallorquí Tomeu Quetgles compleix vint-i-cinc anys "de festeig amb la cançó d'autor contemporània en llengua catalana, feta a les Balears", i ho materialitza presentant un nou disc, el novè del músic, aquest dijous, 10 de novembre, al cafè teatre Sans de Ciutat.

Quetgles estarà acompanyat de "bons amics i grans artistes de l'illa", diu. En l'àmbit musical, a més de fruir de la companyia de la seva banda actual, La Banda Cool, formada per Jordi Nadal a les percussions i Joan Morey al badàfon africà i la flauta de canya travessera, comptarà amb la "inestimable" presència del grup italomallorquí Marino e Marini, com també de Xus Santana, Biel Alimanya, Paula Simonet, Lluís Uroboro, Maria Vermella, etc.

A més a més, el cantautor aborigen gaudirà de la feina de Fabio Córcoles –i el seu món pictòric– en l'escenografia i les projeccions que ambientaran el teatre Sans per a aquest esdeveniment, on també tindrà cabuda la dansa, amb Mari 'Shelma' i Sonia 'Salma' i alguna sorpresa més.

La cita 'Tomeu Quetgles, 25 anys de carrera i presentació del novè disc' serà aquest dijous, 10 de novembre de 2016, a partir de les 21 h al cafè teatre Sans de Palma. L'entrada tindrà un preu de 10 €.

stats