Cultura 30/01/2018

Tomeu Penya, els Javaloyas i 'showcooking' amb Miquel Calent per a la primavera d'Andratx

El municipi ha presentat la seva programació cultural del 3 de febrer al 17 de juny

Ara Balears
2 min
Presentació de la programació de primavera cultural d'Andratx.

PalmaLa batlessa d'Andratx, Katia Rouarch, i la regidora de Cultura, Anabel Curtó, han presentat aquest dimarts la programació cultural del municipi per als propers mesos. Una programació que ve carregada de concerts, representacions teatrals, xerrades i conferències, i un 'showcooking' molt especial.

El calendari s'obrirà aquest dissabte, 3 de febrero, de manera estel·lar, amb un concert molt especial: el que oferiran Els Javaloyas, un dels grups més icònics de la història musical balear i en actiu des de 1952, amb la seva gira '65 anys de música'. Arribaran al teatre Sa Teulera.

El cap de setmana següent arrencarà una nova edició de la Mostra de Teatre, que compleix ja 27 anys. En aquesta ocasió, les obres seran 'Marks & Co Llibreters', de la companyia EmbruixArt; 'S'inunda Venècia' (Ovnipresents); 'Smiley' (El somni Produccions) i 'El crèdit', de la compañía Mai som tots. Totes es podrán veure en diumenge (18 i 25 de febrer, i 11 i 18 de març) a Sa Teulera i amb l'entrada gratuïta.

El dissabte 17 de març hi haurà l'actuació d'un dels grans artistes de l'illa: Tomeu Penya, que oferirà un concert a l'auditori de l'Escola de Música amb les seves millors cançons d'ara i de sempre.

"Volem una cultura activa, impulsar el teatre infantil per crear unes bases, arrels, i promoure també el teatre juvenil i per a adults", ha declarat Anabel Curtó, regidora de Cultura i Joventut de l'Ajuntament d'Andratx.

Un dels plats forts de la programació serà el 'showcooking' que oferirà a la plaça d'Espanya el cuiner i estrella televisiva Miquel Vicens (de Can Calent). Un espectacle que vol impulsar el producte de la terra, proper i natural, amb el cuiner, que explicarà com cuinar diferents plats de la cuina més tradicional, que presentarà de la manera més innovadora. Serà el diumenge 6 de maig a partir de les 12 h.

stats