Xarxes
Cultura 16/09/2022

Tiktokers, youtubers, instagrammers i creadors de contingut en català es reuniran a Palma en la primera edició de LaTroca

Els organitzadors pretenen convertir el teatre Xesc Forteza en un espai d'intercanvi d'idees i experiències entre els participants

ARA Balears
1 min
Cartell promocional de la primera trobada de LaTroca a Palma.

PalmaCreadors de contingut de diverses xarxes socials i dels diferents territoris de parla catalana es reuniran a Palma a través de la primera edició de LaTroca, que es farà el pròxim 15 d'octubre, segons ha informat la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura.

La trobada neix amb l'objectiu de potenciar el panorama de creació digital en català i crear comunitat que s'expressi en aquesta llengua a través de les xarxes, en fomentar la relació i el coneixement entre joves de diferents territoris. En les setmanes vinents es farà públic el programa complet, on hi haurà tiktokers, youtubers, instagrammers, jugadors de videojocs, streamers i impulsors de podcasts.

S'hi parlarà de llengua i humor, de la comunitat de jugadors de videojocs, de l'empoderament a les xarxes i l'eclosió dels podcasts, entre d'altres. També hi haurà espais d'intercanvi d'experiències i projectes, i altres activitats relacionades amb la creació de continguts digitals a Internet.

L'organització de l'esdeveniment va a càrrec de les àrees de política lingüística del Govern de les Balears, de la Generalitat de Catalunya i de la Generalitat Valenciana, i també de l'Institut Balear de la Joventut. Hi col·laboren l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palma i l'Obra Cultural Balear.

La primera edició de LaTroca es durà a terme al teatre Xesc Forteza, a Palma, i les inscripcions ja es poden fer a través del web de la Direcció General de Política Lingüística.

stats