Cultura 01/08/2021

La tempesta obliga a suspendre part dels concerts del Mobofest d'ahir dissabte

El festival havia de tancar les portes a les 00.30 h, però la pluja va fer que es clausuràs poc després de les 23.00 h

1 min
La tempesta d'aquest dissabte vespre vista des de la Mobofest

Lloret de VistalegreLloret de Vistalegre acull des de divendres la IV edició del Mobofest, que aquest dissabte va haver de suspendre part dels concerts a causa de la tempesta. El festival havia de tancar les portes a les 00.30  h, però la pluja va obligar a clausurar-lo poc després de les 23.00 h i a desallotjar les 1.100 persones que hi havien acudit, expliquen a l'ARA Balears fonts de l'organització.

La tempesta obliga a suspendre part dels concerts del Mobofest d'ahir dissabte

Els trons i llamps varen derivar en una pluja torrencial que inundà part del solar on es feia el Mobofest. Com a conseqüència, molts cotxes quedaren encallats i durant unes quantes hores l'ambient va ser caòtic. La situació es resolgué gràcies a les tasques de coordinació de l'organització, la Policia Local de Lloret de Vistalegre i Protecció Civil.

El Mobofest va arrancar divendres amb les actuacions d'Alanaire, Maria Hein, Pau Vallvé i Pujà Fasuà, que varen entretenir un públic de 1.000 persones. L'esdeveniment cultural acaba aquest diumenge amb Gostwo x Joanmi Bauzà, Maria Jaume, Modern York i Manel com a cap de cartell.

stats