TEATRE
Cultura 14/12/2016

El teatre Sans inaugura el Nadal amb espectacles familiars i de màgia

La programació inclou la celebració dels 25 anys d'història de l'Escola d'Arts Escèniques

M. Mateu
2 min
Pere Mestre, responsable del Teatre Sans a la presentació de la programació nadalenca

PalmaEl teatre Sans enceta les festes nadalenques aquest divendres amb l'espectacle 'L'arbre de la meva vida', una obra de teatre familiar que narra en to de comèdia el món de la parella i de l'embaràs de la mà de la companyia de Màlaga Circuito de la Red. L'obra 'L'arbre de la meva vida' fou mereixedora del premi FETEN 2015.

En total, la programació nadalenca del Sans inclourà quatre espectacles per a tota la família, que començaran a representar-se a partir d'aquest divendres i fins al 8 de gener.

El director de la companyia Estudi Zero i que també està al capdavant del teatre Sans, Pere Mestre, ha detallat aquest dimarts en roda de premsa els espectacles que formen la graella nadalenca d'aquest emblemàtic teatre, que "cada any té molt bona acollida i aplega moltes famílies".

Els dies 21 i 22 de desembre serà el torn de 'simbombà nadalenca flamenca', un espectacle musical típic d'Andalusia dirigit a tota la família i en el qual es cantaran nadales flamenques.

A partir del dia 25, el teatre tindrà la funció de màgia 'Il·lusions de Nadal', amb el jove mag Albert Pomar, de 18 anys, que executarà trucs d'il·lusionisme per a tots els públics amb un tracte proper i carregat d'humor. El Màgic Albert pertany a la fornada de mags que han sortit del teatre Sans, juntament, per exemple, amb el Màgic Cloquell.

Un altre dels espectacles serà 'Màgia sansacional', que es representarà a partir del 6 de gener i inclourà la presència de diversos mags, que aniran acompanyats de vedets. Està destinat a joves i a adults.

25 anys d'escola de teatre

Per celebrar els 25 anys d'història de l'Escola d'Arts Escèniques del teatre Sans, en la qual s'imparteixen cursos dramàtics per a públics de totes les edats, la institució cultural inaugurarà una nova sala i preveu reunir un bon grapat d'antics alumnes en diverses sessions. I és que "prop d'un miler de persones ha fet algun curs al teatre Sans", ha conclòs Mestre.

stats