El teatre Principal atura la venda d'entrades per adaptar-se a la nova normativa covid-19

Ara s'exigeix mantenir 1,5 metres de distància entre espectadors no convivents

El teatre Principal ha aturat temporalment la venda d'entrades de la nova temporada per ajustar el sistema a la nova normativa sobre la covid-19, que ha entrat en vigor aquest dilluns i exigeix mantenir la distància d'1,5 metres entre espectadors no convivents. Els espectadors que ja hagin adquirit entrades per als espectacles de la temporada les tenen garantides, però podran patir canvis en la ubicació de les localitats i l'horari de les funcions. 

La nova normativa publicada al BOIB estableix que l'activitat en cinemes, teatres, auditoris, circs de carpa i espais similars, com també en recintes a l'aire lliure es podrà tirar endavant sempre que es faci en seients preasignats i no se superi l'aforament del 75%. La novetat és que ara també s'ha de garantir la distància de metre i mig entre el públic, excepte persones convivens. A més, el públic ha d'estar assegut durant tot l'espectacle i ha de portar la mascareta. La capacitat màxima en espais tancats és de 300 persones; i a l'aire lliure, de 1.000.

El Principal ja va revelar els títols que ompliran els escenaris de setembre a gener, una temporada que està travessada per la reflexió sobre temàtiques contemporànies i amb un rècord de produccions i coproduccions que el teatre impulsa per enfortir el sector en la crisi derivada de la pandèmia. En total, 55 espectacles de teatre, dansa, circ i música, alguns dels quals són reprogramacions d'aquells que s'havien de veure a la primavera i amb l'estat d'alarma no va ser possible.

El Principal presenta una temporada amb rècord de produccions

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF