ARTS ESCÈNIQUES
Cultura 25/10/2017

Teatre per a nadons amb 'El núvol gris, gras i gros' i 'La nena dels pardals' al Principal

Les representacions seran dissabte, 28 d'octubre, fruit de la col·laboració amb la Fiet de Vilafranca

M. M.
2 min
Moment de l'obra 'El núvol gris, gras i gros'.

PalmaEl Teatre Principal de Palma acollirà el dissabte 28 d'octubre un programa doble de la companyia catalana Teatre al Detall especialment adreçat al públic familiar. Es tracta de les obres 'El núvol gris, gras i gros' i 'La nena dels pardals'.

Aquestes dues peces de Teatre al Detall fan aturada al Teatre Principal de Palma després de ser representades el passat cap de setmana a la fira de Vilafranca i gràcies a les sinergies entre el teatre Principal i la FIET.

'El núvol gris, gras i gros'

'El núvol gris, gras i gros' és un muntatge pensat per a infants de 0 a 3 anys, una ocasió per veure teatre per a nadons, ja que són poques les companyies que s'hi dediquen. L'espectacle és dirigit per Josep Maria Segura i interpretat per Xavi Idàñez i Txell Botey. Es tracta d'una adaptació d'un conte infantil original d'Antoni Cuadrench i Fina Rifa que, amb sensibilitat i intel·ligència, narra una senzilla història amb rerefons ecologista. 'El núvol gris, gras i gros' es representarà a la sala Petita dissabte, 28 d'octubre, en dues funcions: a les 11.30 hores i a les 13 hores.

'La nena dels pardals' es representarà al teatre Principal de Palma.

'La nena dels pardals'

'La nena dels pardals' s'escenificarà a la sala Gran del teatre el mateix dissabte 28 a les 18 hores. És una obra inspirada en un conte de Sarah Pennypaker, que a la vegada està basat en fets reals ocorreguts a la Xina durant el mandat de Mao Zedong el 1958. És un muntatge dirigit per Josep Maria Bernadas i interpretat per Xavi Idáñez i Txell Botey, amb una forta càrrega emocional, però també amb un clar missatge ecologista i de justícia social.

stats