Cultura 28/11/2017

Teatre al mercat per conscienciar contra la violència de gènere

Han conclòs a Pere Garau les sis sessions del teatre al carrer emmarcades en el programa d'actes del 25-N

M. M.
1 min
Les actrius Lluqui Herrero i Irene Soler han representat les peces de teatre contra la violència masclista al mercat de Pere Garau.

PalmaEl mercat de Pere Garau ha acollit aquest dimarts les dues darreres sessions de Teatre al Carrer emmarcades en el programa d'actes del 25-N, Dia internacional contra la violència cap a les dones. En total, des de l'àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics de l'Ajuntament de Palma s'han programat sis sessions de teatre pels carrers de Ciutat.

El regidor d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, ha assistit a la darrera d'aquestes sessions i ha explicat l'objectiu d'aquestes accions. "És una manera de fer arribar el missatge contundent que en aquesta ciutat les violències masclistes no són tolerades. Cercam tots els mecanismes per fer arribar aquests missatges a un públic al qual sovint ens és difícil accedir", ha assenyalat.

Aligi Molina: "Amb aquest format teatralitzat el missatge que en aquesta ciutat les violències masclistes no són tolerades arriba a molta gent a qui ens és difícil accedir".

L'obra interpretada per Irene Soler i Lluqui Herrero, de la companyia Centimets Teatre pretén aconseguir que la població identifiqui què és una situació de violència de gènere i, alhora, facilitar eines per poder donar resposta davant una situació de violència de gènere.

Des del passat 11 de novembre i fins aquest divendres, Palma haurà acollit més de vint accions diferents amb motiu del Dia internacional contra la violència cap a les dones entre projeccions de documentals, conferències, debats, presentacions de llibres, exposicions i teatre, entre d'altres.

stats