Música
Cultura 31/10/2022

T'agrada Antònia Font? Aquest joc et posa a prova

El creador dels jocs Poble i Grall, l'enginyer informàtic Joan Font, en llança per als seguidors més fidels de la banda mallorquina

1 min
Així és el lloc 'Batiscafo'.

PalmaA quina cançó d'Antònia Font correspon el següent tros de lletra: S'aigua des torrent és cel·lofana, ànecs de goma, plouen lacasitos, duc s'anorac de fulls de paper de diari? Si ho saps, no ho diguis: juga a Batiscafo, el nou joc de l'informàtic Joan Font, que ja va fer Poble i Grall. Font, que és un gran seguidor del grup mallorquí, vol posar a prova tots aquells que diuen ser seguidors de la banda: només amb uns quants versos, els jugadors han d'endevinar a quina cançó de la discografia d'Antònia Font corresponen amb quatre intents. L'autor de Batiscafo adverteix que no només hi haurà hits: "També hi són les del disc Vostè és aquí". Alguns hauran de posar colzes.

Seguint la mateixa dinàmica que en els jocs anteriors, inspirats en el Paraulògic i el Wordle, només s'hi pot participar un pic al dia. Cada dia, per tant, apareixeran versos de diferents cançons d'Antònia Font, banda que fa unes setmanes va posar fi a la seva gira de retorn als escenaris al Palau Sant Jordi. Estàs preparat per posar a prova el teu nivell de fanatisme 'antoniafontià'?

stats