MODA
Cultura 26/11/2010

Shopping nocturn al Passeig de Gràcia

La Barcelona Shopping Night és una experiència que barreja consum i activitats nocturnes

Eugènia Sendra
1 min

BarcelonaEl proper 2 de desembre, coincidint amb l'encesa de la il·luminació de Nadal, el Passeig de Gràcia acollirà per primera vegada la Barcelona Shopping Night, una experiència que combina consum i activitats amb l'objectiu de reafirmar la ciutat com a capital de la moda i les tendències.

Una cinquantena d'establiments, entre els quals destaquen Armand Basi, el Boulevard Rosa, Camper, Furla, Karen Millen, Nespresso, Santa Eulalia, Sita Murt o Vinçon, entre d'altres, obriran portes fora dels horaris habituals, de les vuit del vespre a les 24 h. Per poder comprar 'afeterhours' serà necessari el Shopping Passport, que s'ha de so·licitar al web de l'esdeveniment.

A més de donar visibilitat al comerç a l'inici de la campanya de Nadal, també s'han organitzat activitats paral·leles per gaudir del Passeig de Gràcia de nit. Una de les atraccions serà el David de Missoni, obra del creatiu Luca Missoni i l'artista dEmo (Eladio de Mora) i icona del món contemporani que fa parada a la ciutat abans d'establir-se al MOMA de Nova York. També es podrà visitar l'exposició de Mariscal a la Pedrera i les mostra de Custo a la Casa Batlló. A més, l'Hotel Majestic acollirà un showroom de joves creadors i l'Hotel Mandarin distribuirà escudella feta per Carme Ruscalleda. A la mitja nit, Jean-Luc Figueras farà xocolata desfeta i donarà el toc d'inici a les diferents festes 'aftershopping'.

La Barcelona Shopping Night és una iniciativa privada, impulsada per Amics del Passeig de Gràcia i Amicca (Associació de Retail d'Espanya) en col·laboració amb la revista Harper's Bazar i l'Ajuntament de Barcelona.

stats