ARTS ESCÈNIQUES
Cultura 17/01/2018

Sergi López celebra el 25è aniversari del Teatre del Mar amb 'Non Solum'

Des de l'any 2005, l'obra s’ha representat en 324 ocasions

M. Mateu
1 min
Sergi López a 'Non Solum'.

PalmaL'actor Sergi López tornarà al Teatre del Mar per celebrar-ne el 25è aniversari i ho farà amb un dels seus espectacles amb més recorregut i reconeixença, 'Non Solum'.

El monòleg es representarà el divendres 19 de gener a les 20 h, el dissabte 20 de gener a les 21 h i el diumenge 21 de gener a les 19 h al teatre del Molinar de Palma. Des de l'any 2005, 'Non Solum' s'ha representat en 324 ocasions.

Es tracta d'una obra de Sergi López i Jorge Picó, que n'és el director. Ambdós varen estrenar 'Non Solum' al Festival Temporada Alta de Girona-Salt l'any 2005. L'espectacle ha estat traduït i adaptat a la llengua francesa, va ser estrenat a Marsella el gener del 2007 i va fer temporada a París el febrer del mateix any, sense aturar-se de fer gira per Catalunya, Balears i València. Se n'han anat combinant actuacions a França, Bèlgica, Suïssa i fins i tot a la Polinèsia Francesa i a Llatinoamèrica, ja que el novembre del 2009 se n'estrenà l'adaptació al castellà.

És un espectacle que aplega molts de premis: l'any 2009 'Non Solum' va ser el millor espectacle de la temporada del Teatre del Mar, un reconeixement que lliuren i decideixen des de l'Associació d'Espectadors; Jorge Picó i Sergi López varen guanyar el premi Max 2009 al millor text escrit en català; Sergi López va rebre el premi Fotogramas de Plata al millor actor de teatre de 2009 i l'any 2010 va rebre, dins la VI edició del Premio Internacional Terenci Moix de Literatura, Cinematografia Músiques i Arts Escèniques, el premi com a actor per 'Non Solum'.

L'espectacle tornar amb motiu del 25è aniversari al Teatre del Mar.

stats