Cultura 17/11/2020

L’escriptor Sebastià Alzamora serà el pregoner de la Setmana del Llibre en Català

La 31a edició d'aquesta fira serà al pati de la Misericòrdia del 26 al 29 de novembre

Ara Balears
1 min
L’escriptor Sebastià Alzamora.

PalmaL'escriptor Sebastià Alzamora serà el pregoner de la 31a edició de la Setmana del Llibre en Català. Enguany, la fira serà del 26 al 29 de novembre al pati de la Misericòrdia, segons ha informat el Gremi de Lliberters i Llibreteres de Mallorca en un comunicat. Ja hi ha programades activitats culturals diverses com tallers, concerts, presentacions literàries, converses i propostes per al públic infantil.

Aquests dies la Setmana inclourà les presentacions de llibres com Mar d'estiu, de Rafel Nadal; el llibre infantil Rumba del Temps, de Joan Miquel Oliver; Impromtus, el poemari de Bartomeu Ribes Guasch, i Arts Escèniques al servei de la conscienciació social, de l'ESADIB, entre d'altres.

També hi haurà espai per a la conversa i el debat. En aquest sentit, destaca la conferència de Katixa Agirre, autora de Les mares no i Espai reverb, un debat sobre l'estat actual de la literatura catalana. El Gremi proposa altres activitats com un taller d'Islam o contacontes com el Llibre dels Monstres, per part de Contecontat. El cartell complet es pot descarregar al final d'aquest article.

El pregoner

L’autor de la novel·la Reis del món, publicada enguany, és un dels màxims exponents de la literatura catalana. Alzamora ha estat guardonat amb multitud de premis com el Ciutat de Palma, el Josep Pla de narrativa o el Carles Riba de poesia. "Donarà el sus a una setmana molt desitjada i esperada pel Gremi. No volíem deixar passar l’oportunitat de celebrar la nostra literatura, malgrat la situació actual", apunten els llibreters de Mallorca.

PROGRAMA DE LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ
stats