Cultura 07/07/2016

El Saló del Manga vol traslladar-se a Fira de Barcelona Gran Via per continuar creixent

ARA / Agències
1 min
PARADÍS ‘OTAKU’
 Molts aficionats al manga han complert la tradició de visitar el saló disfressats. A la dreta, participants en el concurs de cosplay.

BarcelonaEl Saló del Manga continua creixent. La 22ª edició, que se celebrarà del 29 d'octubre al 9 de novembre, augmentarà la seva superfície respecte a l'any anterior. En total, seran 70.000 metres quadrats (l'any passat eren 60.000) els que ocuparà el Saló a Fira Montjuïc de Barcelona, un espai que, segons el director Carles Santamaria, ja se'ls està "quedant petit". Santamaria, de fet, ha reclamant de cara al futur el trasllat del Saló a Fira Barcelona de Gran Via, on se celebra el Mobile World Congress.

Santamaria ha avançat que el pròxim Saló del Manga serà "el més gran de la història" i que no només creixerà en metres, sinó també en activitats, tot i que s'espera que el número de visitants (137.000) es mantingui. S'ampliarà l'espai gastronòmic, enguany estarà dedicat a la rebosteria japonesa, i s'obrirà un auditori per projectar-hi 'anime'. El cartell d'aquesta edició és obra de la il·lustradora granadina Belén Ortega, que exposarà al Saló. L'eix temàtic serà la literatura japonesa.

stats