Collita Negra
Cultura 29/03/2023

Sa Pobla acull la segona edició del cicle Collita Negra

Entre els dies 30 de març i 2 d'abril, el municipi acollirà diverses activitats al voltant de la novel·la negra

ARA Balears
1 min
Cartell Collita Negra 2023

PalmaSa Pobla acollirà el pròxim cap de setmana la segona edició del cicle Collita Negra. Entre els dies 30 de març i 2 d'abril, el municipi es vestirà de negre per acollir diverses activitats relacionades amb aquest gènere literari.

Farà el sus del cicle una lectura dramatitzada a partir d'un text del segle XIX en el qual es condemna a mort a un fill per haver matat al seu pare; i acaba amb una obra de teatre a càrrec de l'autor català Fermí Fernández, El Sommelier. Ambdues es faran a la Clínica de cas Paraire, una de les edificacions més grans del municipi, i ambdues activitats han tingut molt bona rebuda i les localitats ja es troben exhaurides. L'acte central, serà un homenatge a l'autor català Andreu Martín per la seva dedicació a la literatura negra. L'acte tindrà lloc a sa Congregació dissabte capvespre.

Collita Negra neix emparentada amb el cicle Febrer Negre de Palma, tot establint vincles i ampliant l'oferta cultural del municipi pobler, i cada vegada reuneix més adeptes i curiosos del noir. El regidor de Cultura, Antoni Simó Tomàs, valora molt positivament la continuïtat del cicle i afegeix que l'edició d'aquest any és de la mateixa qualitat que la passada, i que ningú hi quedarà indiferent.

stats