Cultura01/02/2015

Rubiols de brossat fregits: ingredients i recepta

Pasta: Per fer la pasta, primer barrejam el saïm, el sucre, els tres vermells d’ou i el suc de taronja amb la farina que es begui. Hem d’aconseguir una pasta lluenta i mal·leable; cal tenir la precaució de no pastar-la excessivament perquè no agafi nervi.

Farcit: Per fer el farcit, deixam reposar el brossat dins un colador per tal d’eliminar el possible excés de líquid. Quan és ben eixut, mesclam el brossat amb els vermells d’ou, la canyella en pols, la pell de llimona ratllada i el sucre. Ho treballam amb una forqueta fins que no tinguem cap grum. Per fer els rubiols, estiram la pasta i la tallam en rotllos petits; els farcim amb una cullerada del brossat adobat, tancam tenint la precaució de deixar-los ben segellats. Fregim els rubiols en oli a uns 170 graus fins que quedin lleugerament daurats. Es poden menar tebis o freds. Bon profit!

Cargando
No hay anuncios

Pasta:

Un quilo de farina

Cargando
No hay anuncios

Tres-cents grams de saïm

Tres-cents grams de sucre en pols

Cargando
No hay anuncios

Dos-cents cinquanta mil·lilitres de suc de taronja

Tres vermells d’ou

Cargando
No hay anuncios

Un quilo de brossat

Farcit:

Cargando
No hay anuncios

Sis vermells d’ou

Llimona, canyella i sucre