Cultura 09/12/2021

Rels B i Samantha Hudson, nous artistes confirmats per a les festes de Sant Sebastià de Palma

El portaveu de l'Ajuntament, Alberto Jarabo, ha anunciat aquest dijous els artistes de música pop i urbana de la revetla

2 min
El cantant mallorquí, Daniel Heredia, conegut com a Rels B

PalmaEls artistes mallorquins Rels B i Samantha Hudson són les darreres confirmacions per actuar a les festes de Sant Sebastià de Palma. Així ho ha anunciat aquest dijous el portaveu del govern municipal, Alberto Jarabo, que ha explicat que els cantants es corresponen a l'oferta de música pop i urbana de la revetla.

"Són dos artistes mallorquins amb un relleu internacional molt important que sabem que quan han fet concerts aquí han estat molt exitosos", ha destacat Jarabo. "Entenem que cal que [la seva projecció] sigui rescatada per l'Ajuntament i que es destaquin persones d'aquí, que tenen aquesta importància a escala internacional i nacional", ha afegit.

Natalia Lacunza, Cariño i Roba estesa

Cal recordar que fa poc més d'una setmana la Junta de Govern de Cort ja va donar el vistiplau a alguns dels contractes dels artistes previstos per a les festes de Sant Sebastià 2022, concretament a 7 dels 14 previstos. Segons va informar aleshores Jarabo, entre els caps de llista es troben La casa azul, Cariño, Natalia Lacunza, Roba estesa, Princesesbarbudes, Al-Mayurqa i Qanarusa.

"Amb vista a les pròximes festes, el Consistori ha apostat per un canvi de model amb el qual pretén perllongar les activitats que es fan a la ciutat més enllà de la festa de la revetla amb concerts que es faran durant dues setmanes", va explicar el portaveu municipal. El Consistori pretén enguany que hi hagi una programació de qualitat i heterogènia que pugui representar els gustos de la majoria de ciutadans de Palma.

Es mantenen les torrades

A banda d’això, Jarabo ha apuntat que, per ara, la situació de la pandèmia no fa perillar ni els concerts ni les torrades. “La normativa del Govern permet les torrades”, ha declarat el regidor de Participació Ciutadana, que ha reconegut també que “l'evolució [de l’escenari actual] és dinàmica”. Per tant, estan “a l’espera que es pugui modificar”, ha afegit. 

stats