NIT DE L'ART 2015
Cultura 18/09/2015

Quinze artistes pinten murals per renovar la imatge de la plaça Gomila

Artistes valencians i menorquins han col·laborat com a part d'una iniciativa que coincideix amb la Nit de l'Art

Efe / Ara Balears
1 min
/ CORT

PalmaLa intervenció de 15 artistes de València i Menorca que han pintat murals en quatre façanes de la plaça Gomila i el carrer Joan Miró de Ciutat han col·laborat en la renovació de la imatge de la zona, com a part d'una iniciativa que coincideix amb la Nit de l'Art. El pressupost d'aquesta activitat, promoguda per l'Ajuntament de Palma amb el suport del Consorci Riba, ha estat de 1.000 euros, que s'han utilitzat en despeses de transport i manutenció dels artistes.

Al solar de can Planes, a la plaça Gomila, els artistes han pintat un mural inspirat amb el drama migratori i dels refugiats que es viu a Europa. El tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, ha destacat aquesta mostra de rehabilitació urbana a través de l'art i la cultura.

Ha agraït el "treball important dels artistes de reconversió d'un espai mort en un espai artístic i cultural". El regidor s'ha mostrat molt satisfet per l'acolliment dels veïns a aquesta iniciativa. "Volem que aquesta legislatura sigui el renaixement de la barriada del Terreny", ha assenyalat.

stats