Rànquing
Cultura 26/07/2022

Quins són els 10 actors més ben pagats de Hollywood?

Segons 'Variety', aquests són els 10 actors més ben remunerats per la indústria en el que portem de 2022

3 min
Tom Cruise a 'Top Gun: Maverick'

BarcelonaLeonardo Di Caprio, Chris Hemsworth i Tom Hardy són alguns dels actors que a mitjans del 2022 ja lideren la llista dels artistes més ben pagats de Hollywood. Les seves produccions, orientades al mainstream, els han generat una estimació d'ingressos molt important, segons indica la revista especialitzada en cinema Variety, que ha publicat una llista dels més ben pagats del món. En aquesta llista, com es podia preveure, els 10 més ben pagats són tots homes. Variety ha confegit el rànquing fent una estimació dels ingressos basant-se en l'èxit de les sèries i pel·lícules en què participen però també en el seu caixet.

Tom Cruise

1. Tom Cruise

Cruise, amb 60 anys, ha escalat fins al número 1 d'aquesta classificació gràcies al segon lliurament de Top Gun, anomenat Top Gun: Maverick. Per ara, el film s'ha convertit en la pel·lícula més taquillera del 2022 i ja superat els 1.000 milions de dòlars en recaptació. Això hauria generat a Cruise uns ingressos de 100 milions de dòlars per la seva feina des de principis d'any.

Will Smith

2. Will Smith

Desaparegut en combat després del seu violent episodi a l'última entrega dels Oscars, Will Smith no marxa, però, de la llista dels més afortunats en el terreny econòmic. A pesar de la seva sonora bufetada a Chris Rock, Smith ha estat treballant en un projecte del director Antoine Fuqua que s'estrenarà el 2023 i que li hauria generat uns ingressos de 35 milions de dòlars. Es tracta d'un film anomenat Emancipation.

Leonardo DiCaprio

3. Leonardo DiCaprio

Di Caprio, que comparteix repartiment amb Robert De Niro i Jesse Plemons a Killers of the flower moon, tanca el pòdium amb 30 milions de dòlars facturats. El film en qüestió és el darrer de Martin Scorsese i està ambientat a l'Amèrica dels anys 20, quan una tribu índia dels Estats Units és aniquilada en misterioses circumstàncies.

Brad Pitt

4. Brad Pitt

Com no podia ser d'una altra manera, Brad Pitt també surt en aquesta llista. Al film Formula 1 Drama, dirigit per Joseph Kosinski i coproduït per Lewis Hamilton, Pitt és un pilot retirat que vol tornar a competir. Com el seu amic DiCaprio, podria haver-se embutxacat segons Variety uns 30 milions.

Dwayne Johnson

5. Dwayne Johnson

L'actor Dwayne Johnson, conegut popularment com la Roca, és un habitual de les llistes de més ben pagats gràcies a la seva predilecció per les pel·lícules d'acció. Al film Black Adam Johnson és un superheroi. Per aquest paper guanyarà 22,5 milions de dòlars.

Chris Hemsworth

6. Chris Hemsworth

Conegudíssim mundialment pel seu paper de Thor, l'actor australià no deixa de fer calaix en el món del cinema. Als seus 38 anys, Variety preveu que s'embutxaqui 20 milions de dòlars per la seva nova pel·lícula, Extraction 2, una de les apostes més importants de Netflix aquesta temporada.

Will Ferrell i Julia Louis-Dreyfus a la pel·lícula 'Downhill'.

7. Will Ferrell

El veterà actor no perd pistonada i segueix entre els més reconeguts econòmicament del sector. Pel film Spirited, encara pendent d'estrena, s'hauria embutxacat 20 milions de dòlars.

Vin Diesel

8. Vin Diesel

La saga Fast and furious ja va per la desena entrega. Vin Diesel, un dels principals protagonistes, no podia tenir un sou baix a canvi de la seva participació. Concretament, hauria cobrat 20 milions de dòlars.

Tom Hardy

9. Tom Hardy

La pel·lícula Venom 3 hauria reportat 20 milions de dòlars a l'actor Tom Hardy. Amb 44 anys, aquest intèrpret nascut a Londres s'ha fet un lloc a Hollywood, que el té en el seu top 10 de més ben pagats.

Joaquin Phoenix

10. Joaquin Phoenix

L'èxit del primer lliurament de Joker ha fet que en la segona pel·lícula d'aquesta saga multipliqui per 5 el que va cobrar per la primera. Així, per Joker 2 Phoenix s'hauria embutxacat 20 milions de dòlars.

stats