PROPOSTA CULTURAL
Cultura 09/08/2017

Juan Perro i el seu trio elèctric, al santuari de Monti-sion

Més música, cinema, documentals, espectacles, animació infantil, exposicions i altres activitats. Explicau-nos les vostres propostes a info@arabalears.cat

Ara Balears
17 min

Juan Perro Trío / Música

Santuari de Monti-sion (carrer d'en Cerdà, 21. Porreres) / Dia 10 a les 22 h

Juan Perro.

L'alter ego de qui va ser líder de Radio Futura ofereix un concert amb el seu trio elèctric. La màgia del vespre a Monti-sion a un entorn únic fa que s'ajuntin tots els ingredients per gaudir d'un gran concert. Juan Perro pren el relleu a Marlango i afegeix el seu nom al selecte llistat de grans artistes que han actuat al santuari de Monti-sion i que cada any sense excepció exhaureixen les localitats.

‘El hombre de las mil caras’ / Cinema

Parc de la Mar de Palma / Dia 10 a les 21.30 h

‘El hombre de las mil caras’.

Trobada amb Carlos Santos, Goya al millor actor revelació, i projecció d’‘El hombre de las mil caras’ en castellà i subtitulada en anglès, dirigida per Alberto Rodríguez i interpretada per Eduard Fernández, José Coronado i Carlos Santos. Francisco Paesa, exagent secret del govern espanyol, responsable de l’operació contra ETA més important de la història, es veu enmig d’un cas d’extorsió en plena crisi dels GAL i ha de fugir. Quan torna anys després, està arruïnat. En aquestes circumstàncies, rep la visita de Luis Roldán, exdirector general de la Guàrdia Civil, i de la seva dona, Nieves Fernández Puerto, que li ofereixen un milió de dòlars si els ajuda a salvar 1.500 milions de pessetes sostrets a l’erari públic.

Orquestra Simfònica de les Illes Balears / Chamber Summer Premium

Castell de Bellver (Camilo José Cela, s/n. Palma) / Dia 10 a les 21.30 h

Julian Rachlin.

Concert de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears amb el següent programa: ‘Sonata per a violins en do major’, de Serguei Prokófiev, amb Julian Rachlin (violí), Janine Jansen (violí); ‘Piano Trio núm. 2’, de Dmitri Xostakóvitx, amb Itamar Golan (piano), Janine Jansen (violí), Mischa Maisky (violoncel); i ‘Piano Quintet’, de Cesar Franck, amb Itamar Golan (piano), Julian Rachlin (violí), Joji Hattori (violí), Sarah McElravy (viola), Boris Andrianov (violoncel).

‘La feina que no s’acaba mai’ / Documental

Claustre de l’Ajuntament de Sineu (carrer de Sant Francesc, 2. Sineu) / Dia 10 a les 20.30 h

‘La feina que no s’acaba mai’.

Projecció del documental ‘La feina que no s’acaba mai. El cançoner de Rafel Ginard’, una producció de la Casa Pare Ginard i La Perifèrica Produccions, dirigit per Cesc Mulet. Serà en el marc de la Nit Díngola 2017, amb lliurament dels premis Díngola i el concurs de gloses Biel Parreta 2017. La passió jovenívola del pare Rafel Ginard (Sant Joan, 1899-1976), tasca recollida en el ‘Cançoner Popular de Mallorca’ -una feina que li ocupà tota la vida-, es converteix ara en una peça documental divulgativa.

Grigory Sokolov / Música

Auditòrium (passeig Marítim, 18. Palma) / Dia 10 a les 21 h

Grigory Sokolov.

Emmarcat en el Cicle de grans pianistes, actua Grigory Sokolov, tota una llegenda amb un magnetisme irrefrenable. El programa serà: W. A. Mozart: ‘Sonata en do Major K.545’, ‘Fantasia en do menor K. 475’ i ‘Sonata en do menor KV. 457’; L. V. Beethoven: ‘Sonata en mi menor n. 27, Op. 90’ i ‘Sonata en do menor n. 32, Op. 111’.

Vers Endins / Música

Auditori de Porreres / Dia 10 a les 20.30 h

Vers Endins.

La formació Vers Endins presenta el seu nou disc ‘A les cales dels ulls’, un aplec que dona veu a poemes de Maria-Mercè Marçal, Lucia Pietrelli, Blai Bonet, Josep Palau i Fabre, Pau Vadell, Francesc Garriga, Ramon Llul, etc. Amb Joan Carles Vaquer, Víctor Leiva, Toni Duarte i Glòria Julià Estelrich.

Bruno Sotos / Música

Castell de Son Mas (passeig de Son Mas, 13. Andratx) / Dia 10 a les 22 h

Bruno Sotos.

Presentació del nou disc del cantant andritxol, ‘Para respirar’, en què inclourà, entre altres cançons, el seu gran èxit ‘Hoy duele’. A més, estarà acompanyat d’altres grans músics.

‘El perro del hortelano’ / Cinema

Fundació Pilar i Joan Miró (c/ Joan de Saridakis, 29. Palma) / Dia 10 a les 22 h