Cultura 17/08/2017

Projecte Mut i Rels, protagonistes illencs de la Universitat Catalana d'Estiu

Entre el 16 i el 23 d'agost, Prada de Conflent serà l'escenari d'una de les cites culturals més importants dels Països Catalans

Ara Balears
1 min
El grup 'Projecte Mut'

PalmaAmb el lema 'Una societat, una cultura, un país', la XLIX edició de la Universitat Catalana d'Estiu comença el seu extens programa de cursos, actes i jornades, que tindran lloc del 16 al 23 d’agost a Prada de Conflent. A més, programa cursos de formació cultural específica, seminaris d’investigació, exposicions i concerts. Enguany, la formació de folk-rock Projecte Mut i el grup eivissenc Rels seran els encarregats de posar l'accent illenc a les vetlades musicals.

També celebrarà dia 18 la II Jornada Menorquina de la UCE, amb el títol 'Pasqual Calbó: art i ciència a la Menorca il·lustrada'. Aquesta jornada està organitzada per l’Institut Menorquí d’Estudis (IME) amb la col·laboració de la Direcció General de Cultura. Amb motiu del bicentenari de la mort del pintor Pasqual Calbó, el Consell Insular de Menorca i el Govern de les Illes Balears han declarat el 2017 Any Pasqual Calbó, una figura central del grup il·lustrat menorquí.

Cartell de la XLIX Universitat Catalana d'Estiu

Podeu consultar tota la informació i el programa de la UCE 2017 a: www.uce.cat

stats