Cultura 22/04/2015

Projecte Mut regala un àlbum de poesies musicades per Sant Jordi

Ara Balears
1 min
Portada de l'album de Projecte Mut.

PalmaEl grup eivissenc Projecte Mut vol celebrar de manera especial aquesta diada de Sant Jordi i per això ha decidit recollir en un àlbum digital el total de les poesies que ha musicat al llarg de la seva trajectòria, un total de 23 poemes repartits en els discs 'Poèsica', 'Corda i Poal', 'Col·lecció de satèl·lits' i 'IDÒ', on podem trobar textos de Marià Villangómez, Enric Cassasses, Jordi Marí i Carme Balanzat, entre d’altres.

Sense deixar de banda les composicions pròpies, una de les senyes d’identitat de Projecte Mut és la incorporació de la veu dels poetes en els seus discos. El seu estil mediterrani i folk constitueix una bona manera d’apropar la poesia al públic, tal com ells defensen en un comunicat. El costum de cantar poemes els ha duit a quedar finalistes en diverses ocasions del certamen Terra i Cultura. En el seu darrer disc, 'IDÒ', també trobam tres noves poesies que es fusionen a la perfecció amb la resta de cançons que formen l’àlbum.

Aprofitant l’avinentesa entre les 23 poesies musicades que tenen editades a dia d’avui i la importància del 23 d’abril, han volgut fer un regal als seguidors apropant-los aquesta recopilació, i durant els dies d’avui i demà es podrà trobar aquest àlbum en descàrrega lliure al seu web, que anirà acompanyat d’un llibret amb els textos de totes les poesies. A més, s’han tornat a masteritzar les cançons pertanyents als dos primers treballs del grup.

stats