Cultura 30/12/2019

La programació pròpia dels teatres municipals de Palma serà gratuïta per a menors de 18 anys

Cort ha impulsat aquesta mesura amb l'objectiu que més joves vagin al teatre

Ara Balears
1 min
El teatre municipal Mar i Terra en una imatge d'arxiu

PalmaEls teatres municipals de Palma començaran a implantar a partir de l'1 de gener la gratuïtat als menors d'edat en la programació pròpia. L'Ajuntament ha assegurat que aquesta mesura no afectarà les companyies i promotors programats, perquè serà el mateix Consistori qui subvencionarà les entrades gratuïtes per als menors de 18 anys.

Les activitats que es facin als teatres municipals a través de cessions d'ús queden exemptes d'aquesta gratuïtat. D'altra banda, la gratuïtat tampoc no s'aplicarà als programes escolars fins a l'inici de la propera temporada (al setembre). El regidor de Cultura, Antoni Noguera, ha defensat que aquesta "és una iniciativa per fomentar la cultura entre els més joves, fer-la accessible i promoure l'oferta dels teatres municipals". "Volem omplir els teatres de gent jove", ha reblat.

Un adult podrà reservar a través del sistema de venda d'entrades en línia fins a dues entrades de menors de 14 anys, que hauran d'anar acompanyats sempre d'un adult per accedir als teatres. D'altra banda, dels 14 als 18 anys, ells mateixos es podran reservar l'entrada. En ambdós casos, les entrades per a menors de 18 anys gratuïtes es podran retirar fins a mitja hora abans del començament de la funció. En cas contrari, aquestes entrades quedaran alliberades i posades a la venda.

stats