Cultura 08/02/2022

La primavera escènica del Principal de Maó: dansa, teatre, música, òpera i espectacles familiars

L'espai de la capital menorquina presenta la programació dels mesos de febrer, març i abril

2 min
Imatge de l'espectacle 'The mountain, the truth & the paradise'.

PalmaEl Menorca Jazz Festival, propostes d'arrel menorquina i una àmplia varietat d'espectacles de naturalesa artística diversa. El teatre Principal de Maó s'omplirà de teatre, dansa, òpera i música aquesta primavera. Entre els espectacles de major projecció destaquen la inauguració del Menorca Jazz Festival amb Ray Gelato & The Giants (12/03), la representació d’Il Trovatore amb motiu de la 51a Temporada d’Òpera (27 i 29/05), i la celebració del Dia Mundial de la Dansa amb l’espectacle The mountain, the truth and the paradise, de la companyia Mal Pelo (29/04).

Programació teatre Principal de Maó.

El Principal de Maó té la mirada posada en l'entorn més proper. Així, la programació inclou el darrer espectacle de Rita Barber, Pardals al cap (6/03), el concert commemoratiu del 20è aniversari del Cor Illa de Menorca (20/03), l’estrena del nou muntatge teatral de La Resistencia, Carrer de sa Comèdia (27/03), i la representació de Creus que això li interessa a algú? (16/04), de Mô Teatre. Aquest paraigua de la proximitat travessa la mar i també aixopluga Aquell carrer, de Toni Gomila i Produccions de Ferro (2/04) i el retorn de Moments a Cor de la mà del cantant de soul i gòspel Latonius Earl (10/04).

Per a tots els públics

Generar interès per les arts escèniques als més petits de la casa també és un dels objectius del Principal de Maó, alhora que ofereix un seguit d'activitats per omplir l'agenda familiar. En col·laboració amb Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de Balears, s'ha organitzat la desena edició del Festival de Teatre Infantil de Maó (22-24/04), la programació de l’espectacle Artefactes musicals dins del programa Viu la Cultura (17/03) i la celebració del XIXè Festival de Teatre Grecollatí (31/03). 

Els més petits també tindran un paper destacat el Dia de la dona. Enguany, seran els alumnes del CEIP Sa Graduada els encarregats de cantar per la igualtat (8/03) amb un repertori de cançons compostes en el marc del projecte Coeducançons.

Les entrades del mes de març es posen a la venda aquest dimarts, 8 de febrer; les del mes d’abril, el 8 de març; i les de maig, el 5 d’abril. Hi ha tres activitats amb dates de venda independents: el concert del Cor Illa de Menorca (10 i 11 de febrer per a socis del cor i 12, general); X Festival de Teatre Infantil de Maó (15 de març) i Il Trovatore (12 i 13 de maig per a socis d’Amics de l’Òpera de Maó i 17 de maig, general). Els socis del teatre Principal de Maó tenen un 15% de descompte en tots els espectacles, un avantatge que arriba fins al 50% en el cas de l’espectacle de dansa The mountain, the truth and the paradise.

stats