Fotografia
Cultura 13/10/2022

'Ports d'un temps': L'exposició per descobrir la història dels ports de les Balears a través de fotografies

La mostra es podrà visitar fins al 5 de gener

ARA Balears
1 min
Una de les obres de l'exposició

PalmaL'Autoritat Portuària de les Illes Balears (APB) ha presentat aquest dijous l'exposició Ports d'un temps, un recull de fotografies que permeten descobrir la història dels ports de les Balears i l'evolució i els canvis que ha viscut amb el pas dels anys.

L'exposició estarà oberta al públic fins al pròxim 5 de gener i tots els interessats podran visitar-la a la seu institucional de l'Autoritat Portuària de Balears. L'APB ha detallat que les fotografies que conformen l'exposició són tant de l'entitat portuària com de Fotos Antigues de Mallorca (FAM), qui les ha cedit durant el temps de l'exposició.

A través d'un comunicat, l'APB ha destacat que l'objectiu de l'exposició és que els espectadors puguin fer una mirada cap al passat i un viatge emocional que "ens portarà per múltiples indrets dels ports d'interès general de Balears". El recorregut es conta a través dels ulls dels protagonistes que visqueren aquella època i que varen deixar un llegat de gran interès cultural i patrimonial que ens permet gaudir d'aquells moments.

Durant el recorregut per les fotografies de l'exposició, els assistents podran visitar barris emblemàtics com el Jonquet, el moll Vell, Dalt Vila... i també conèixer els costums i hàbits de les persones que hi vivien i que d'alguna manera "són els precursors de la societat actual".

L'Autoritat Portuària de les Balears ha informat que l'exposició estarà oberta de les 10 h fins a les 15 h els dimarts, dimecres, dijous i dissabtes; de 14 h a 19 h els divendres i de 11 h a 14 h els diumenges.

stats