Cultura 02/08/2019

Porreres acull el IV Festival s'Embat

Juanito Makandé i SFDK lideren el cartell de les actuacions que s'oferiran al parc de n'Hereveta

Ara Balears
2 min
Cartell del IV Festival s'Embat

PalmaLa màgia i l'essència del xibiu s'Embat de Ses Covetes es trasllada fins al parc de n'Hereveta, a Porreres, en el marc de la quarta edició del seu Festival. L'espectacle que fusiona música, circ i projeccions començarà amb la batucada Saravà! a partir de les 20,30 h del capvespre aquest divendres. Perquè l'experiència sigui completa, les actuacions duraran més d'una hora i s'ha habilitat una zona de 'foodtrucks', o sigui, caravanes que vénen menjar ràpid. Només així el públic ho viurà amb tota la intensitat que es mereix.

El cartell del IV Festival s'Embat compta amb una llarga llista d'artistes destacats i el públic gaudirà d'actuacions exclusives i en primícia. Per encetar la festa, i com a cap de cartell, Juanito Makandé presentarà per primera vegada el seu nou àlbum 'El Habitante de la Tarde Roja'. Els assistents també celebraran els 25 anys de carrera i carretera dels rapers sevillans SFDJ, en el que serà l'únic concert que faran a Mallorca i on commemoraran grans temes i presentaran 'Redención', el seu darrer treball.

Seguint en la mateixa línia, el grup de 'reggae' Emeritans actuarà per primera vegada a Mallorca, omplint l'escenari de bones vibracions i sabor jamaicà. A més, Dinamo s'estrenarà al Festival s'Embat. Així mateix, els assistents gaudiran també de música electrònica de la mà de Danzû amb Manu Sánchez i Javitho.

Els grups i els artistes més clàssics tampoc faltaran a la cita, alguns dels quals ja hi són uns habituals. Es tracta de Kiko Navarro, Benji Habicuela, The Market Noise, Circ s'Embat i Batucada Saravà. És un esdeveniment d'assistència obligatòria pels seguidors dels festivals alternatius a Mallorca. El que quedà demostrat amb la ràpida venda d'entrades anticipades. S'Embat en va oferir 1.000, les que es van esgotar ràpidament.

stats