La plataforma Festivals per la Cultura Segura aplaudeix el "civisme" del públic al concert de Love of Lesbian

El 10 d'abril es tindran dades sobre la prova pilot

ARA
1 min
Love of Lesbian en el frec a frec del Palau Sant Jordi

La plataforma Festivals per la Cultura Segura, organitzadora del concert de Love of Lesbian d'ahir dissabte al Palau Sant Jordi de Barcelona, que va acollir 5.000 persones amb mascareta i sense distància de seguretat, ha aplaudit "el civisme i l'emoció" que van protagonitzar la trobada.

 En un comunicat, aquest diumenge ha celebrat que aquesta prova pilot suposi "un exemple d'unitat del sector de la música en directe, de la comunitat científica i d'administracions i patrocinadors compromesos" amb buscar solucions i metodologies que permetin tornar a programar concerts massius.

Es tracta d'una trobada "sense precedents" per ser el primer concert multitudinari i sense distàncies de seguretat entre assistents que es fa a Catalunya des que va començar la pandèmia del covid-19.

També ha posat en valor "la comprensió de les mesures sanitàries" dels assistents, que es van fer prèviament un test d'antígens ràpid (TAR) per poder accedir al recinte i que també van portar en tot moment una mascareta FFP2.

Els organitzadors obtindran els resultats i "dades concloents" el 10 d'abril, que es comunicaran després d'haver estat contrastats amb els de la conselleria de Salut de la Generalitat.

stats