LITERATURA
Cultura 24/10/2017

Eva Piquer farà el pregó de la Setmana del Llibre en Català a Palma

La fira es trasllada de la primavera a la tardor (del 2 al 5 de novembre) i al parc de les Estacions de Palma

M. M.
1 min
La periodista i escriptora Eva Piquer.

PalmaLa periodista i escriptora Eva Piquer (Barcelona, 1969) serà l'encarregada de fer el pregó que inaugurarà la vint-i-vuitena edició de la Setmana del Llibre en Català, organitzada pel Gremi de Llibreters de Mallorca.

Eva Piquer és actualment l'editora i directora de Catorze, un magazín digital a favor de la cultura. Ha guanyat els premis literaris Josep Pla (2002), Marian Vayreda (1999) i El Vaixell de Vapor (1996). També ha rebut el premi Atlàntida a la millor articulista en llengua catalana. És col·laboradora del diari ARA i ARA Balears.

La fira, que es farà entre el 2 al 5 de novembre al parc de les Estacions de Palma, inclourà la participació de nou llibreries: Lluna, Quart Creixent, Drac Màgic, Embat, La Biblioteca de Babel, Jaume de Montsó, Abacus, Llibres Ramon Llull i Literanta, que obriran les casetes de 10 a 21 hores amb descomptes del 5% en tots els llibres.

La novetat d'enguany de la Setmana del Llibre en Català és el canvi d'estació de l'any, de la primavera a la tardor. En aquesta edició es continuarà la potenciació de les activitats de foment de la lectura en el marc de la fira amb presentacions de llibres, lectures, contacontes, tallers i concerts.

La fira rep el patrocini del Consell de Mallorca i el suport de l'Ajuntament de Palma.

stats