Cultura25/06/2016

Pilotes de vedella amb el seu arròs

Per fer les pilotes capolam la carn de vedella, la gallina bullida i els cervells freds, que haurem escaldat dins aigua salada i una mica avinagrada. Afegim una mica d’all picat, un poc de moraduix i un brotet de julivert. Pastam i assaonam bé, donam forma a les pilotes malavejant que no surtin massa grosses. Les passam per farina i les fregim dins oli d’oliva uns minuts. Feim un sofregit ben melós de ceba, tomàtiga i alls. Abocam l’arròs dins el sofregit i el coem amb una barreja de brou de carn de gallina, de vedella i un raig de vi negre. Afegim les espècies ben capolades. Feim coure les pilotes cinc minuts dins brou de carn, assaonat i lleugerament lligat. Per muntar el plat, col·locam una base d’arròs especiat, les pilotes a sobre i una barreja d’ametlles, avellanes i nous, prèviament torrats i lleugerament capolats. Bon profit!

Mig quilo de carn de vedella

6 cervells de porc

Cargando
No hay anuncios

200 grams de gallina bullida

200 grams d’arròs bomba

Cargando
No hay anuncios

Dues cebes

Dues tomàtigues

Cargando
No hay anuncios

Una cabeça d’alls

Vi negre

Cargando
No hay anuncios

Tap de quartí

Canyella

Cargando
No hay anuncios

Gingebre, romaní i farigola

Moraduix

Farina

Sal, pebre bo i oli d’oliva