Festivals de música
Cultura 17/03/2023

Els Pets, tercer cap de cartell de la Mobofest

El festival també ha anunciat bandes com Nita, Ramé i Bilo

1 min
Els Pets presenten '1963' per Sant Jordi

PalmaEls Pets s'apunten a l'edició d'enguany de la Mobofest, juntament amb Nita, Bilo, Ramé i Cadmus. L'organització ha anunciat els cinc nous artistes del cartell aquest divendres. El festival se celebrarà a Porreres els dies 28 i 29 de juliol.

La banda catalana és el tercer cap de cartell estatal confirmat, després de Cala Vento i La Bien Querida. Referents del pop-rock català, Els Pets acumulen tres dècades de trajectòria, així com moltíssims d'himnes que han marcat diferents generacions.

Nita és el projecte musical format pels germans Natàlia Gómez (veu i guitarra) i Dani Gómez (bateria), Poli Bauçà (guitarra) i Marga Gomila (baix). Des de la Mobofest diuen que "es podria parlar perfectament de superbanda", precisament perquè la trajectòria dels seus integrants en bandes rellevants en l’escena mallorquina com Saïm, Pujà Fasuà o Jorra i Gomorra és ben coneguda.

Per la seva banda, Bilo va ser celebrat amb el primer premi del concurs Pop Rock de Palma 2022, i des del festival destaquen "la qualitat dels seus EP i LP". El darrer és Just a Game, que va veure la llum l’any passat.

Ramé és un grup format per un mallorquí, un menorquí i un català, que triangulen la Mediterrània amb el seu folk intimista. Una de les noves apostes del festival que, segons diuen, "pot recordar des de The Lumineers fins als Mumford and Sons".

Finalment, aquest divendres s'ha anunciat també Cadmus, semifinalistes del concurs PopRock 2022 de Palma. Tocaran a l’edició 2023 com a premi d’aquest mateix concurs.

stats