Esdeveniment musical
Cultura 20/12/2022

El Mobofest 2023 serà al parc municipal de n'Hereveta de Porreres

El festival vol continuar creixent i anuncia que també hi haurà activitats al santuari de Monti-sion durant la darrera setmana de juliol

1 min
Més de 4.000 persones passaren pel Mobofest 2022, a Lloret de Vistalegre.

PalmaLa direcció del Mobofest Music Festival ha decidit canviar la ubicació de l'esdeveniment. L'estiu que ve serà al parc municipal de Porreres i no a Lloret de Vistalegre, com havia estat durant les dues darreres edicions. Els motius del canvi d'ubicació és que el projecte ha crescut i els equipaments de Porreres ofereixen més possibilitats per acollir un nombre creixent de visitants. L'any passat, més de 4.000 persones gaudiren dels concerts del Mobofest. Les actuacions musicals que s'hi programaren no eren només de les Illes Balears, sinó que també hi hagué la participació de dos grups internacionals.

"Estam molt agraïts que Lloret ens hagi acollit en les dues darreres edicions. Ara, però, la cosa s'ha fet més grossa i necessitam una infraestructura dimensionada al volum de visitants. Porreres s'ha oferit a acollir-nos i nosaltres n'estam encantats", ha explicat Toni Jaume, membre de la direcció del festival. De moment, el grup Cadmus, que va ser semifinalista en el Concurs Pop Rock 2022 de Palma, és l'única actuació confirmada. "Hi haurà cosa grossa, però quan arribi el moment ja ho farem saber. Ara encara és un poc prest", ha manifestat Jaume.

"L'Ajuntament de Porreres participarà en l'organització del festival i farà allò que se'n diu una col·laboració en espècies. Assumirà el pla de seguretat i els equipaments", ha assegurat el membre de la direcció en relació amb aquest gran esdeveniment musical, que serà el 28 i el 29 de juliol. Tot i que la majoria d'actes es concentraran en aquests dos dies, la direcció ja ha avançat que durant la darrera setmana de juliol hi haurà altres activitats i que, previsiblement, es programaran al santuari de Monti-sion.

stats