Cultura 05/04/2018

Els Pets anuncien nou disc després de dos anys de silenci

El grup presentarà l'àlbum al Liceu al desembre

Acn
1 min
Els Pets tornen a gravar nou disc després de dos anys de silenci

BarcelonaEls Pets enregistraran un nou disc que sortirà a la venda a l'octubre d'enguany, després de dos anys de silenci. El nou àlbum, del qual no es coneix el títol, començarà a enregistrar-se al juliol i serà el quinzè de la trajectòria discogràfica del grup. S'estrenarà en directe al Liceu de Barcelona, en el marc del Suite Festival, el 16 de desembre.

Segons fonts de la discogràfica, Els Pets i el músic Joan Pons, El Petit de Cal Eril, han decidit "treballar junts per buscar dreceres i sonoritats noves i actualitzar la seva proposta sense perdre la seva essència". Segons afirmen, el disc serà "lluminós, juganer, eclèctic i artesanal".

Els Pets van néixer la nit de Nadal de l'any 1985 a Constantí, i van formar part del moviment del rock català de l'època. Liderats per Lluís Gavaldà -compositor, guitarrista i vocalista- van arribar al clímax de la seva carrera amb l'àlbum 'Bon dia' l'any 1997. El disc va vendre més de 100.000 còpies i va ser un dels més venuts de la història musical catalana. El seu darrer treball d'estudi ha estat 'L'àrea petita', de l'any 2013. Després de la gira d'aquest disc, van fer la gira de celebració del seu trentè aniversari, i van publicar el disc en directe 'Trespuntzero' l'any 2016.

stats