Ous estrellats amb peix fregit: recepta i ingredients

1 min

Necessitarem una paella grossa i un foc potent, ja que el resultat final d’aquest plat depèn molt del control de les temperatures. Posam una paella gran al foc amb molt d’oli d’oliva i, quan l’oli sigui tebi, hi posam les patates i els alls a dins, amb el foc a màxima potència; quan la patata és mig cuita la reservam dins un escorredor. Amb l’oli ben calent fregirem el peix prèviament salat i passat per farina (si es vol); en estar ben daurat el reservam. Mantenint la temperatura molt alta tornam a ficar les patates a la paella juntament amb el pebre ros tallat a tires, just uns minuts fins que estiguin ben daurades. Per acabar, fregim els ous gairebé amb la calor residual que queda a la paella. Muntam el plat amb la patata i el pebre a baix, a damunt els ous que prèviament haurem trinxat, i finalment la fritura de peix. Bon profit!

Un quilo de peix variat

(raons, donzelles, pedaços, etc.)

Sis patates grosses

Dos pebres rossos

Una cabeça d’alls

Vuit ous casolans

Sal i oli d’oliva

stats