Cultura 19/03/2024

Arriba la segona edició de 'Ca n'Alcover amb veu de dona'

La jornada tindrà Júlia Mèrida, Pitxorines, Na Kate i Mar Grimalt com a protagonistes i es farà aquest divendres, 22 de març

ARA Balears
1 min
Cartell de la jornada ' Ca n'Alcover amb veu de dona'.

PalmaL'Obra Cultural Balear presenta la segona edició de Ca n'Alcover amb veu de dona, una iniciativa de l'entitat per donar visibilitat a les artistes de Mallorca amb activitats encapçalades per dones del món cultural balears. Júlia Mèrida, Pitxorines, Na Kate i Mar Grimalt seran les protagonistes d'aquesta activitat, que es farà aquest divendres a Ca n'Alcover. En una nota de premsa, l'entitat ha destacat que, en el marc del 8-M, el Dia internacional de la dona, ha tornat a impulsar aquesta iniciativa "per commemorar aquest mes de reivindicació i celebrar la figura de la dona dins el món cultural a les Illes". D'aquesta manera, la seu de l'OCB es convertirà un any més en el punt de trobada de l'escena cultural mallorquina per gaudir d'un pòdcast i un concert.

Les activitats començaran a les 18.30 h, amb Pati de butaques, el pòdcast conduït per Júlia Mèrida. El programa ofereix un espai de debat i de reflexió sobre temes relacionats amb la música. En aquesta ocasió, l'episodi tindrà Pitxorines i Na Kate com a convidades. A partir de les 20 h, tancarà la jornada el concert de la cantant mallorquina Mar Grimalt, que va rebre el Premi Bartomeu Rosselló-Pòrcel en els anteriors Premis 31 de Desembre.

stats