Cultura 07/10/2019

Obert el termini per presentar candidatures als premis Ramon Llull i la Medalla d'Or

Les persones o entitats interessades s'hi poden inscriure fins dia 16 de desembre

Ara Balears
1 min
Foto grupal dels guardonats del 2019 amb la presidenta Armengol i els consellers, el president del Parlament i altres autoritats

PalmaEl Govern ha obert aquest dilluns el termini per presentar les candidatures individuals i col·lectives per als premis Ramon Llull i la Medalla d'Or de la Comunitat Autònoma del 2020. La Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat ha explicat en una nota que els ciutadans, les entitats i els òrgans públics que hi estiguin interessats podran presentar les seves candidatures fins al pròxim 16 de desembre.

La Conselleria ha destacat que la Medalla d'Or de la Comunitat és un guardó honorífic que pretén destacar els mèrits assolits per les persones físiques o jurídiques que s'hagin distingit per la seva trajectòria personal o professional en defensa, promoció o foment de les institucions i dels interessos generals de les Balears.

D'altra banda, ha recordat que el premi Ramon Llull és una distinció adreçada a les persones o entitats que hagin destacat a les Illes pels serveis prestats en els àmbits cultural, esportiu, jurídic, empresarial, cívic, humanitari, de recerca, de l'ensenyament i lingüístic.

stats