Música
Cultura 17/01/2022

Nova polèmica de Rosalía: els fans critiquen la seva nova cançó i ella s'hi torna

La cantant pregunta a les xarxes si les persones a qui els ha molestat 'Hentai' estan bé

ARA
1 min
Captura

"Te quiero ride como mi bike, hazme un tape modo spark. Yo la batiiiiii, hasta que se montó. Segundo es chingarte, lo primero es Dios". És la lletra de la nova cançó de Rosalía, Hentai, que forma part del seu nou disc, Motomami, que es publicarà aquest any. Al vídeo, que com en altres ocasions la cantant ha penjat a les xarxes socials, Rosalía apareix a la neu, de vacances, i acompanyada de Rauw Alejandro.

La cantant tan sols ha publicat vint segons de Hentai però ja ha incendiat les xarxes. Alguns dels seus fans han criticat la nova cançó, per la música, per la lletra i per allò que s'interpreta que diu, i d'altres han començat a publicar mems força irònics. Alguns han defensat la cantant catalana i ella mateixa ha respost a les crítiques a través de Twitter i ha preguntat a les persones que l'han criticat si estan bé.

Alguns dels mems que s'han escampat per la xarxa ironitzen sobre el significat de les paraules de la nova cançó:

Al desembre l'artista de Sant Esteve Sesrovires va publicar també 30 segons de vídeo d'una altra cançó del nou disc, Saoko, en què apareix amb una moto i amb casc. També l'acompanya el músic porto-riqueny Rauw Alejandro, amb qui es fa un petó davant la càmera. Alejandro va rebentar l’estiu amb la cançó Todo de ti, una declaració d’amor a l'artista catalana vestida amb nostàlgia pel pop dels anys vuitanta.

stats