S'inaugura una nova llibreria a Palma, amb una exposició de Pato Conde

S'especialitzarà en poesia i art de segells independents

Obre les portes una altra llibreria a Palma. Finis Africae s'inaugurarà aquest diumenge horabaixa, i ho farà amb la presentació de l'obra  Historias del espacio exterior, de Pato Conde. També hi haurà una exposició del mateix artista. La llibreria estarà ubicada a la plaça Fleming, que abans era la seu de l'editorial Finis Africae.

"Es tracta d'un espai que ja ocupàvem com a editorial i on fèiem tota mena d'activitats culturals. I la llibreria no deixa de ser una activitat més", explica Andreu Carles López Seguí. A Finis Africae es podrà trobar l'oferta general que hi ha a totes les llibreries, però "ens centrarem en l'art i la poesia visual", detalla López. "Especialment, en la poesia visual de segells independents", afegeix.

La mostra inaugural de Pato Conde serà la primera de moltes, perquè assegura Seguí que "recollirem el testimoni d'allò que ha estat Finis Africae i, per tant, hi haurà programades moltes propostes culturals". Ja avança que de gener a l'estiu tenen programades un total de sis exposicions. La inauguració tindrà lloc a les 19 h.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF