Cultura
Cultura 21/11/2023

Neix Blancaflor Cultural, una nova associació per impulsar la cultura mallorquina

També faran feina per la conscienciació ambiental

ARA Balears
1 min
Blancaflor Cultural

PalmaManacor té una nova associació per impulsar la cultura. Aquesta setmana s'ha creat Blancaflor Cultural, una entitat que ha anunciat que durà a terme una àmplia gamma d'activitats amb l'objectiu d'enriquir el teixit cultural mallorquí. Per tal d'assolir aquesta fita, també faran feina per impulsar la formació artística coordinant esdeveniments culturals i diversos tallers tant per a artistes com per a principiants.

A través d'un comunicat, han detallat que un dels pilars de l'associació és donar suport als artistes emergents, proporcionant-los plataformes per mostrar el seu talent i establir connexions significatives en el món artístic. A més, cercaran la col·laboració amb altres entitats culturals per fomentar sinergies i compartir recursos, contribuint així al creixement col·lectiu.

Tot i que el seu objectiu principal és impulsar la cultura mallorquina, la consciència ambiental també ocupa un lloc destacat en l'agenda de Blancaflor Cultural. Mitjançant iniciatives i campanyes, l'associació es proposa sensibilitzar la comunitat sobre la importància de la sostenibilitat i la preservació de l'entorn.

Tot i haver nascut recentment, Blancaflor Cultural ja ha participat en diverses activitats culturals, com la promoció del concert de Zoo o l'organització de la trobada musical al pati del teatre de Petra amb DJ Dee Mony i el grup Montenegro. "Aquests esdeveniments són només l'inici de la contribució que aquesta associació promet aportar al panorama cultural del llevant mallorquí", han sentenciat en el comunicat.

stats