Obituari
Cultura 01/06/2023

Mor Toni Massot

Va tenir un paper clau en l'evolució i la millora de la cultura de Felanitx

ARA Balears
1 min
Antoni Vicens Massot, en una imatge d'arxiu

PalmaAntoni Vicens Massot, conegut popularment com Toni Massot va morir aquest dimecres a Felanitx. Massot, qui va ser director durant més de 25 anys del Centre Cultural de Felanitx, va dedicar gran part de la seva vida a projectes culturals la seva feina és molt reconeguda per la Part Forana de Mallorca.

Durant la seva trajectòria professional, a més de dirigir el Centre Cultural de Felanitx, també va ser professor i director del Sant Alfons i regidor per la Candidatura Democràtica Independent, posteriorment va ser regidor del PSOE de Felanitx.

Entre d'altres, destaquen els projectes que va impulsar en col·laboració entre diversos municipis com Triangle o Llevant i va ser el fundador i impulsor d''Art Emergent', un projecte destinat a la promoció d'artistes contemporanis i joves de les Illes Balears.

Aquest divendres es farà el funeral per acomiadar-lo i des de l'Ajuntament de Felanitx, a través d'una publicació al seu compte de Facebook, han enviat el condol a familiars i amics de Toni Massot.

stats