Cultura 18/07/2018

Mor el pintor Carloandrés a Eivissa a 92 anys

Carloandrés arribà a Eivissa a 32 anys per fer-se càrrec de la càtedra de dibuix artístic de l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics de l’illa

Ara Balears
1 min
Mor el pintor Carloandrés a Eivissa, a 92 anys

PalmaEl pintor valencià Carloandrés ha mort aquest dimecres a 92 anys a Eivissa, on es va establir l’any 1958. Popular sobretot per la seva obra paisatgística, Carloandrés va néixer a Sada (la Corunya) el 1926, tot i que de petit la família ja es traslladà a València, d’on era el seu pare.

Carloandrés arribà a Eivissa a 32 anys per fer-se càrrec de la càtedra de dibuix artístic de l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics de l’illa. A Eivissa començà una trajectòria pictòrica que el dugué a exposar en nombroses ocasions a la major de les Pitiüses, a més d’exhibir la seva obra a diverses ciutats espanyoles, entre les quals hi ha Sevilla, Barcelona, Màlaga, Salamanca i València, i també fora d’Espanya. L’any passat, l’Institut d’Estudis Baleàrics participà en l’exposició ‘Carloandrés. Retorn a Morella’, en la qual es revisà la seva trajectòria pictòrica.

stats