Obituari
Cultura 02/09/2022

Mor l'artista Erwin Bechtold

Va passar la darrera part de la seva vida vivint a Eivissa

ARA Balears
1 min
Bechtold observa la seva exposició

PalmaL'Ajuntament de Santa Eulària des Riu (Eivissa) ha comunicat que l'artista plàstic Erwin Bechtold ha mort aquest divendres a Eivissa a 87 anys. A través d'un comunicat, ha lamentat l'adeu de qui qualifiquen com un referent de les arts plàstiques en l'àmbit europeu, que va jugar també un paper molt important en el món artístic de les Illes Balears.

Bechtold va tenir una dilatada vida artística, que va mantenir activa fins fa poc temps. El Consistori eivissenc ha destacat que des que va començar, en els anys 40, fins ara va mostrar una personalitat i una curiositat que varen marcar profundament la seva obra i el varen fer mereixedor de múltiples reconeixements.

Des de feia anys, Erwin Bechtold tenia tant l'estudi i com la residència a la població de Sant Carles. L'Ajuntament Santa Eulària des Riu ha destacat que en tot moment va mostrar molta implicació amb els seus veïns, en general, i amb la cultura, en particular, col·laborant en la realització de catàlegs i altres elements per donar a conèixer el Festival de Música i Concurs Internacional de Piano.

stats